Over ons

Professionaliteit gekoppeld
aan kwaliteit!

Sinds 1986 leveren wij alle benodigdheden voor de drafsport door heel Europa en zelfs ook
aan landen hierbuiten. Daar waar de drafsport actief is leveren wij de producten.

Over ons

Jarenlange succesvolle ervaring ook als trainer/eigenaar op het hoogste niveau, heeft ertoe geleid dat wij u van de beste materialen en adviezen kunnen voorzien. Mede hierdoor hebben wij een wereldwijd netwerk aan contacten. Wij weten namelijk exact wat u nodig heeft of zou kunnen hebben.

Wij importeren zelf rechtstreeks. Ook van buiten de EU zoals  Amerika en Canada. Tevens beschikken wij inmiddels over onze eigen lijn van diverse producten. Het beste van het ene gekoppeld aan het betere van het andere….

Ons aanbod is in zijn soort absoluut uniek en bijna alles is direct leverbaar. Mede vanuit onze winkel op de koersbaan “Victoria Park” in Wolvega. Ophalen bij ons postadres in Amsterdam of bij onze mobiele winkel op een van de  koersbanen in Nederland behoort ook tot de mogelijkheden.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen? Wij sturen u graag onze artikelen toe of brengen het bij u langs. Of maak een afspraak voor bezoek aan de winkel buiten de openingstijden.

Een greep uit onze grootste merken waar wij officieel dealer van zijn:

Reparaties

Verkoop en reparatie van de meest voorkomende merken wielen, sulky’s en jogcarts. Reserveonderdelen voor vrijwel alle wielen, sulky’s en jogcarts in voorraad. Als een van de weinigen repareren wij carbon(betaalbaar en met garantie).

Regelmatig aanbod van alle merken gebruikte sulky’s en trainingskarren. Tevens kunt u uw sulky en of trainingskar volledig laten reviseren.

Als officieel dealer en erkend bedrijf worden verzekeringsreparatiers ook door ons uitgevoerd en afgewikkeld.